***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Министър обвини хартиената бюлетина за лошата организация на изборите. Украйна остава без ракети за ПВО до май


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 10 април   

 

„ Това, което видях, е, че партиите признаха изборите. Признаха изборните резултати или най-малко не към чул, че не са ги признали. 

В същото време някои от тях демонстрираха това, което всички видяхме – надраскани протоколи и към този момент знаем, че има и огромен брой невалидни бюлетини. 

Държа да подчертая, че това не е в резултат на неприятна организация на изборите, а в резултат на хартиената бюлетина, нещо, за което бяхме предизвестени “. 

Това съобщи служебният министър на правораздаването Крум Зарков.

***

„ Грешките в протоколите са 14 714, на 2 октомври бяха 1169. Броят на протоколите, в които е имало несъответствия, са 2757, на предходните избори бяха 366. Има внезапно утежняване на точността на отчитане на изборните резултати “.

***

***

„ Това не е обикновено. Първата ти присъда може да е условна, тъй като си с чисто правосъдно минало, само че втората би трябвало да е ефикасна. Имаме разпад на държавността. Политици, които не може да формулират проблемите, а пък камо ли да ги решат. Живеем в безредица “, съобщи Ангелов.

***

Кристина Благоева пищяла и се опитвала да излезе от автомобила, само че Калоян Каймакчийски я дръпнал за косата и я прострелял в гърдите. 

Това стана ясно по време на съвещанието на Софийския градски съд през вчерашния ден, който реши да остави 35-годишния обвинен в ареста. 

За последните си минути живот, в които младата жена обезверено се е борила, приказва и експертна информация, съгласно която по спусъка на револвера имало клетъчен материал от Кристина и от Калоян.

***

***

„ Замъгляване на истината – дезинформацията в Югоизточна Европа “ е проучване, което обгръща Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Молдова, Северна Македония, Румъния и Сърбия.

За първи път събирате в книга проучвания на разпространяването на дезинформацията в  Югоизточна Европа.  Какво е общото сред страните в района по тематиката?

***

България е изразила подготвеност да подари своя флот от изтребители МиГ-29 на Украйна. Това е станало на 23 февруари, оповестява CNN.

Медията разгласява изтекли онлайн свръхсекретни документи на Пентагона.

***

Противовъздушната защита на Украйна рискува да остане без ракети и муниции до седмици. Това излиза наяве от изтеклите в интернет пространството секретни военни документи на Пентагона, датиращи от февруари, оповестява в. " Ню Йорк Таймс ".

***

Депутатите ще се съберат в Народното събрание в 10.00 ч.

Държавният глава подписа през днешния ден указа на съображение член 75 от Конституцията.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР